Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

25. децембар 2010.

Ероцке догодовштвине младог Глигорија

Hyatt regency, Miami. На тридесет и шестом спрату, млади пастув Глигорије куца на врата председничког апартмана. Врата отвара Алиса Милано у бадемантилу. После сат времена дивљања млади Глигорије излази из апартмана навлачећи своје боксерице са  Мики Маусом на дупету. Телефон звони.
- Хеј, ћао мали. Овде Шерон. Зовем само да ти се захвалим. А и заборавила сам гаћице код тебе. Јел могу да дођем вечерас по њих, мхм? 
- Офкорс хани.
Крај радног времена. Млади Глигорије скида своју конобарску униформу и полази кући. Леже у кревет знајући да га неко женско чека. Увек има нека. Убрзо стиже полиција након пријаве неартикулисаних звукова из собе младог Глигорија. Млади Глигорије пали светло кад оно, у кревету, комшиница Цаца, у стању неке нирване. Још један обичан дан у животу младог Глигорија. А сутрадан, апокалипса. Прилазе му рибе, рибе га моле, али не. Глигорије не трси средом. Свуда око њега вриштеће уплакане женке. Хитна помоћ 15 пута долазила. Још једна обична среда у животу младог Глигорија. Сутрадан,  састанак са Џенифер Гарнер. Тог дана је променила презиме у Глигоријевић. А о малој Скарлет да ни не причам. Довољно је да кажем да је уписана на фејсбуку као Џаст јанг Глигорије'с бејбе. Незадовољство младог Глигорија је сваким даном расло. Ниједна није могла да издржи дуже од два сата. Ева Лонгорија је покушала, али то се неславно завршило. Наиме, задржана је на болничком лечењу због постсексуалног шока, првог у историји. Оне нису знале да га задовоље, нису умеле. А то је младом Глигорију ужасно сметало. Све док једног дана у хотел није дошла предивна Луси Ли. Услуживши је у њеној хотелској соби, млади Глигорије увиде да Луси гаће саме спадају док је он ту. Након тога уследи оно што је млади Глигорије цели живот тражио. Акробатски секс у непрестаном трајању од шест сати и педесетак минута. 
- Мали, не знам одакле си, ал' јебеш за све паре. И не брини, ја ћу да платим санацију штете хотелу. Најбољи си.
Кол ми самтајмс, рече млади Глигорије. Затим навуче своје гаће са Пајом Патком на дупету и полако одшета у сутон.

4 коментара:

  1. хахахаха, па добро брате, да ли си ти нормалан?!? иначе, Гиле се зове Григорије!! Очекујем даље авантуре младог Григорија, као и нове авантуре Жо-а Вилфреда Цонге!!! :DDD поздрав

    ОдговориИзбриши
  2. Знам како се Гиле зове, и имао сам велику дилему. Ал на крају је Глигорије, јер лепше звучи. А за Цонгу ће бити, наравно.
    Позз и теби анонимни читаоче. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ааххахахаха, лепо сам се насмејала ;)

    ОдговориИзбриши
  4. Не бих ја да будем анониман, него сам мало ограничен па не знам како да се потпишем.... :p

    ОдговориИзбриши

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren