Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

31. децембар 2010.

Уљези


Данас је био још један од оних буђавих дана. Планирао сам да одем по књижицу у белом оделу, сав сређен и блистав. Али авај, ћале загубио негде бријаче, а фризерка не ради. Е да, а немам ни бело одело. Па сам морао да идем по књижицу сав никакав.Чупав, брадат, у некој гето одећи. Просто језив. И нервирао сам се због тога, поприлично. Улазим у школу, узимам књижицу, преправљам ортаку кечеве у двојке, стандардне ствари. Како сам лош кривотворник, ужасан. Нема везе, средићемо нешто. А затим, лепо и полако, у бус па код Нале. Нале је, иначе, моја добра другарица која не зна да прави палачинке, па онда сакупља друштво не би ли се ко смиловао и направио их. Углавном, кренусмо Неда и ја кући од Нале, а онда:
- Извините. Извините! Да вас питам, кад долази двојка? 
- Двојка овуда никада није ни пролазила.
И тако, док трепнеш, једна девојка са огромним плишаним медом и још један шунтави пар су нас пратили јер, ето баш ја идем на двојку. Јао, како сам се само забављао. Прво су се распитивали о нама. Тада сам глумио психопату. И допало ми се. Одмах ми је пао на памет онај хорор у коме водич одведе неке туристе у неко село и маскрира их, па прода органе. Није да ми није падала на памет та идеја. А кад нас је Неда напустила, тек онда су се забринули. Опширно сам им говорио о разбојничким бандама које имају професионалне "водиче" за привођење плена. Тај лик и његова девојка, иако сам им рекао моје име, су ме звали "дечко" или чак "господине" једном приликом кад су мислили да ћу да их опљачкам. Ех, како човек стекне поштовање према ономе чега се плаши. За секунд. А ја сам се ужасно забављао. Они, онако ужаснути, прате ме у стопу иако знају да мож' нешто да им се деси. Ал' једина светлост на крају тунела сам ја, па макар та светлост била труло-црвене боје. Колико су људи некад мали, страшно мали. Играјући се тако, дознао сам много ствари о њима. Сви су са Бановог брда, а она девојка са медом је кренула да поврати свог бившег, са којим је била две године, а  он наравно сад има нову девојку. А оно двоје су јој подршка. И пита она мене овако:
- Да ли би се ти обрадовао да ти бивша девојка дође и уради овако нешто?
- Не, наравно да не бих. Мене моје бивше мрзе, и тако и треба да буде. А кад бих видео бившу на мом кућном прагу у осам увече, по овој 'ладноћи, само бих констатовао да је луда и затворио врата. Тим пре што је прешла преко пола света, са Бановог брда дошла у Батајницу. Па где то има? То већ залази у дојам психопатске љубави. И ја бих је зато отерао у три пичке материне.
Јао бре, колику сам прашину подигао. Хтео сам да видим да л' је једна од оних себичних кучки које хоће неког шмокљана чим га нека друга добије. Нешто као да се бори за трофеј. И испаде да није она таква. Можда и јесте, само сам ја лош психолог. А затим, док су ми се врзмале разне психо мисли по глави, почео сам да их тренирам.
- 'Ајмо, брже мало, немој да ми заостајеш тамо. Јајца и кромпира, јајца и кромпира!
Како су слушали, као војска. А затим, знајући да иде бус, нагло сам нестао из ћошка и ушао у двојку. Двојка је кренула, а ја сам махао. И би ми некако жао. Па сам замолио возача да им отвори. И они су ми били захвални, видело се. А затим, не знам откуд ми то излете, ал' рекох  им да имају следећи бус за десет минута. Ако залутају, да знају. Изашли су, захваљујући се. Мукице мале. Их, бљутави укус доброте у устима. Бљак. Мораћу да га прекријем шлајмом чим изађем из аутобуса. 

6 коментара:

  1. Лепо ја рекох... Јадни људи. Мада нешто ти не верујем ѕа овај последњи пасус(почетак). :)
    Психопато.

    ОдговориИзбриши
  2. Веруј, веруј. Тако је било. Нисам ја психопата, ја се само тако облачим и чешљам. ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Хахах :Д
    Само. Што ниси узео неки број, нешто да видиш како су људи прошли? :Д

    ОдговориИзбриши
  4. Нисам хтео. Размишљао сам и о томе успут, знаш мене. Али не. Они су из неке фризерске шта ти ја знам. А ја не планирам да се шишам на Бановом брду, никада. Тако да, никакве вајде од њих. Нервирали су ме. Не могу ја са таквим људима. Мрзи ме. :)

    ОдговориИзбриши
  5. поздрав свим мојим пријатељима тамо, свако ко данас чита ово сведочанство треба да слави са мном и мојом породицом јер је све почело као шала за неке људе, а други су рекли да је немогуће. Моје име је Исабелла Етхан и ја сам из Украјине, али се селим у Чикаго у САД са супругом. Срећно сам ожењен, имам двоје деце и дивну жену. Нешто страшно се десило мојој породици, остао сам без посла, а жена је напустила кућу јер нисам могао да бринем о себи и потребама. Моја породица. Она и моја деца у том тренутку. Успео сам девет година, ниједна жена неће да ме издржава да бринем о деци. Покушавам да пошаљем тестове својој жени, али она ме блокира да комуницирам са њом. Покушавам да разговарам са њеним пријатељем и породицом, али ипак знам да ми неко може помоћи и пријавио сам се тада на толико пријатеља, али они ме и даље неће звати, све док не долази веран дан који никада у животу нећу заборавити. Када сам срео свог старог пријатеља објаснио сам све своје потешкоће и он ми је рекао за сјајну особу која му помаже да добије добар посао у компанији Цоца Цола и рекао ми је да пише, али ја сам особа која никада не верује у правопис, али ја одлучио да пробам и др Алаба ме је упутио и показао ми шта да радим. У седам дана ручка чини се. Пратите сва упутства и урадите оно што је од мене тражио да урадим добро. Др Алаба је сигуран да ће све проћи како треба и моја жена ће ме поново видети након дивног посла др Алабе. Жена ме зове на непознат број и извињава ми се и рекла ми је да јој стварно недостајем и да се наша деца и моја жена враћају кући. Данас водим компанију Парагон у САД. Препоручујем вам да ако имате било каквих проблема пошаљете е-пошту на овај {дралаба3000@гмаил.цом} или ВхатсАпп преко његовог контакта испод +1(425) 477-2744 Хвала др АЛАБА. и добићете најбољи резултат. Узмите ствари здраво за готово и то ће вам одузети. Желим вам најбоље .......

    ОдговориИзбриши

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren