Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

1. март 2011.

Диско чова

Диско, '70.
Чувени хипи чова Хибискус је стигао. Афро фризура му онемогућава улаз, али се некако сналази. Полако прилази сепареу, седа, а потом нежно шапуће конобарици нешто. Она се кикоће и одлази. Диско чова је стигао, бејбе! Пар речи са хипи ортацима и громогласан смех...О да, диско чова! Конобарица му доноси пиће, уз широки осмех. Он је фаца, он је главни. Полагано устаје у широким звонцарама и прилази подијуму. Стаје на подијум, људи се склањају. Диско кинг је стигао! Лагани покрет руком и музика се појачава. Ди-џеј заврти то срање! 
Ноге клизе лагано по подијуму...Руке брзо лете кроз ваздух...Он лебди! Прилази му најбоља риба у клубу. Хвата је око струка и наставља игру. Она лети, он је хвата. Играчка у његовим рукама. Маестро! Велика афро фризура се њише кроз ваздух...Диско цвикери шљаште на његовом лицу. Диско чова разбија! 
Фак. Управо сам доживео дежа ви док сам писао ово. И сетио (видео, предосетио?) сам се да ми је неко рекао да сам претерао са овим "диско чова", као и да јој се није допао крај. Углавном сећам се (?) да је било много негативних коментара, јебајга, ипак ћу ово објавити. Уживајте, а ако вам се не свиди, слободно то напишите. Да видим, можда сам видовит. Можда падне која кинта и изађем на телевизор.
Хибискус оставља без даха. Безимена диско краљица такође. Идемо. О да, диско! Скок диско краља и ето - врти се на два метра од земље, на својој афро фризури. Малена лети кроз ваздух, хаљиница се подиже. Запањена маса гледа, очекује. Један корак и диско чова је на ногама, о да! Корак, два још...Лаган покрет руком и музика се зауставила. Хвала ди-џеј, фин си био! Диско чова напушта клуб! О да!
Малени несхваћени, често бијени, белац у Бронксу се пробудио у свом кревету обливен знојем. Скочио је из кревета и повикао: "Диско чова је стигао!" Затим је пустио неки нови хип-хоп албум и накачио своју кајлу око врата. Идемо! Игра, скаче, засењује (свог зачуђеног мачка који се крије под чапарама)... Затим корак, два и на глави је. О да! Врти се, круг, два, бам! Сломљен нос и разбијена аркада. Диско чова је управо завршио своју каријеру. 

3 коментара:

  1. Ти баш знаш да убијеш чови жељу за забавом :)

    ОдговориИзбриши
  2. Мала сестра1. март 2011. 23:28

    Vece mi je bilo bas smorno i legla mi je ovako jedna fina lagana pricica bez crnjacenja kukanja i teskih rijeci i misli (takve sam u poslednje vrijeme stalno citala i pisala).... hvala za pricu! :)
    Samo jedno pitanje... Ovo mi nije jasno... U kakvom su odnosu hipici i "disko cove" ?! :) Jesu li oni isto, slicno, ili nesto nigdje veze?! Jbg , mala sam, pa se jos ne razumijem u te stvari bas najbolje, a bila sam ubijedjena da su oni dva razlicita svijeta... :)

    ОдговориИзбриши
  3. Naravno ToMCaa :)

    Mala sestro, ja inače pišem jako slično tebi, ali evo ovo naišlo slučajno. Priče su ti vrh, najiskrenije. I ništa, uvek. :)
    Ja sam povezao hipike i disko čovu, inače nisu ni u kakvim odnosima. Bar ja tako mislim. Jedni su za zajebanciju, drugi za mir, i jedni i drugi se drogiraju. Ima tu neke veze. Uglavnom, ja sam ih povezao ovde, pa kako bude. :))

    ОдговориИзбриши

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren