Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

31. децембар 2014.

Новогодишња листа (не)срећника, 2. део

Изгледа да је дошао и дан када ћу, након смрзавања по граду, доћи кући и захвалити се свима који су учинили ову годину бољом за мене. Наравно, ово нема везе са шлихтањем, поприлично сам срећан с обзиром да ово ипак, на крају, није била тако лоша година. Представљам вам следећи наслов у издању Митомана 2014:

Листа свих океј особа којима ћу бити вечно или привремено захвалан на томе што постоје или су само добре, лепе и квалитетне особе 

Дакле, ни овде као ни у првом делу редослед није важан, сви су океј на свој начин и тако то. 
  • Желим да се захвалим теби, мозгу, тачније мени, што си био ту и коначно смислио неки океј начин за финансирање наших авантура и зајебанција. Без тебе бих и даље био у магацину, што би било поражавајуће за све аспекте мог живота осим уметности.  Као што рекох, редослед захвалница нема никакве везе.
  • Коки, добар си пријатељ. Да идуће године удупламо број попијених флаша вина, ловова на књиге и авантура.
  • Фиксе, ти си реално једина особа за коју знам да би без тренутка размишљања дала руку за мене.  Што је баш до јаја. Готивим те што си најпоштенији лик у овом исквареном граду. И оно, да у ово доба идуће године будемо милионери!
  • Хвала и мојој бившој девојци Патофни, јер сви кажу да сам се доста уозбиљио после ње, што ми тренутно баш прија и од данас то не сматрам смртном увредом. 
  • Што се тиче технике, хвала мојој Тошиби што ради као први дан иако сам јој убио тастатуру лимунадом ове године. Волим те, буди увек поред мене. 
  • Хоћу да кажем свима да је Томцан, мој велики пријатељ, Отац Лиге и класично сјајан компјутераш један од најкреативних људи у смишљању великих планова за завођење диктатуре коју планирамо једног дана да заједно остваримо. Хвала му на томе и на много чему другом, а нарочито на томе што је лојалан и више не касни на састанке Лиге која још увек броји два и по члана.
  • Такође желим кажем хвала Толићу, легендици која је видела пуно и Мијату, који је један океј буцкасти мјеталац. Реално, онда кад сте ме ухватили да преписујем Аналогну и кад је хтела школа хтела да ме убије јер сте се продрали да сте провалили систем захваљујући мени је била прекретница мог живота. Наравно, било је мало срање бити студент наредних месечак дана, али од тад се осећате кривим за тај инцидент па сте ми и више него довољно пута помогли и далеко олакшали моје студирање. Обећао сам да ћу вас водити у кафану кад дипломирам, да знате, нисам заборавио и једва чекам да вас шпрдам без бојазни да ћете ме оборити на вежбама. 
  • Буђо, ти си мали и имаш великог бату, али без твојих доручака, пеглања веша и свих чоколада које ниси хтела па их мени проследила, мој живот не био тако солидан. Хоћу да ти кажем да те воли бато иако си тврдоглаво говедо.
  • И хвала Банки Интеза зато што држи добар курс долара и не поткрада ме као државне институције. 
  • Мој стари, иако је луд, се стварно исцимао овог лета. Провели смо више од десетак дана на крову, заједно, али зато ја сада имам кровни прозор са све оним кровићем и полицама за књиге са стране. Хвала му на томе што је радохолик и 'оће да ради и кад треба и кад не треба. 
 

  • Е да, захваљујем се и Скроз доброј пекари што ме је хранила ове године и има ону мрежицу која разбија. Останите океј храна.
  • И Мићуну, мом брки који је баш мачка од поверења. Испричали смо се сто пута ове године и ниједном није ником рек'о. Давао је он мени неке савете, ал' га ништа нисам разумео јер је звучао као да нешто зановета - мрвмавмрв...
  • Захваљујем се и пријатељима са којима ћу стајати сат времена на -18 напољу, вечерас, и даље их волим иако нису баш најчистији у глави. Дуге гаће фтњ! 
  •  И сви ви које нисам успео или сам заборавио да поменем, ако сте били добри према мени, супер сте, готивим вас! 
Ето, за крај године, календарски, срцад. < 3

8 коментара:

  1. Fala i Mitomane tebi sto se uvek tako nasmejem kad citam tvoje postove! Srecna ti,ba, Nova ! Aj uzivaj na -18! Srceto!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Nadoo. <3 I srećna Nova godina! Mi nikako da se nađemo na nekoj kafi. Valjda će se to promeniti u ovoj novoj. :D

      Избриши
  2. Потрудићу се да останем на овој листи, и да не доспем на ону претходну :) Хвала и теби, јер је свако пиво с тобом нешто ново и мало ме продрма из глупе свакодневнице, коју ја сам чиним глупом. Мораћемо да обиђемо Чаробну шуму, ово ти је подсетник, чисто онако. Биће ово добра година.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Томцанее, идемо чим прођу ови празници. И у кафану ћемо отићи да се напијемо, само да се договоримо на том пиву. Обећавам да те у овој години нећу давити неким глупостима него да ћемо сваки пут правити неку нову хаваријицу. Биће ово добра година.

      Избриши
  3. Bila Ti je ovo dobra godina, bas sto se tice pisanja bloga. . .
    Sve najboljeee :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Хвала! Пратим те сад. :) Све најбоље хокејашице Јасна! :D

      Избриши
  4. Sve najbolje u Novoj i da nastaviš ovim tempom da pišeš. Ne samo zbog sebe, ima nas koji uživamo dok te čitamo :)

    ОдговориИзбриши

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren