Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

8. јул 2012.

Писмо коњу

Зашто си скот, никад ми неће бити јасно. Упорно одбијаш да дођеш и погледаш ме у очи и кажеш "свиђаш ми се, јер си коњ." И ти се мени свиђаш. Јесте да ме шутираш у главу и почињеш да ми правиш хиљаду проблема, али ипак. Прво, ниси толико ружна. А друго, умеш да разговараш. Умеш да слушаш. Иако си кретен. И знам да умиреш сад да ми даш број и знам да желиш да ти пишем ноћу поруке и да седимо по парковима и да се љубимо и да утонем међ твоје бубиз. Уствари, то ћу прво урадити када будеш моја девојка.

Ти као имаш неког момка сад, а и он је вероватно класичан скот, јер ти само скотове волиш и онда се љутиш када ти кажем да си бич, онда качиш слике на којима пише да си бич због злих мушкараца, да да да... А мацо, не капираш, ти црна мацо, да ја нисам скот, да сам само кретен и то какав кретен, фини кретен, талентован, душа, додуше помало екстравагантан и сјебаног носа, али разумеш, доиста ваљан, перфектан човек за тебе. Ја умем и ти умеш и замисли какав бисмо ми спој били, драга, смрт би нас се плашила, не зато што смо ружни к'о акрепи, него зато што бисмо били вечни. 

И капирам да ниси тај романса фазон, ти си канда бичарка, а ја не волим бичарке, онај цар од жене у теби што блеји, то мени треба, а не бичарка која ми не да намбр зато што сам неки тамо тип. Дођи и само ме питај - када се видимо? и ја ћу учинити остало, нећу те чак ни питати да ли желиш да се љубимо (иначе то радим, ваљда зато ни не јебем), само ћу те стегнути и нећеш моћи да побегнеш (и иако ово звучи као силовање, није, само сам луд) и бићемо кул. Уствари, бићемо толико кул пар да ће нас сви хејтовати. 

Сада ћеш узети телефон и цимнути ме. Имаш број негде закопан у инбоксу. Ако немаш, тражи. Добићеш. Онда ћу те ја позвати да блејкамо неки дан. И блејкаћемо. Бићеш моја луда женка. И ја ћу бити твој човек. Све док имаш груди и умеш да разговараш. 

Знам да ћеш сада да ми пркосиш и правићеш се недодирљива, али мораш да скапираш да то не ради. Зашто да се играмо, нисмо више деца, дођи 'вамо, љубав жено, то је љубав. Девојка из града и дечко са периферије. Љубав. Ја сам одлучио, а ти како 'оћеш. 

0 коментара:

Постави коментар

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren