Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

15. септембар 2011.

100 разлога зашто да нађеш себи Тарзана жено!

Као што знате, женке су од вајкада жуделе за правим мужјацима. Прави мужјак је морао да поседује све вештине да би преживео, а неретко је и пролазио чин инцијације, као што су, на пример, шут нежним женским стопалима у слабине, испијање огромне количине алкохола, или, сасвим ирелевантно, ферка са лавом у пустари. Временом, а и оним супротним од еволуције, настали су пешкирићи, спортисти, позериметросексуалци - уствари, све је то исти курац. Од скора се жене ложе на...Па, рецимо, на неприродне ствари. 

Као што знате, Бог је створио Адама и Еву. Адама посадио на кауч, а Еву у кујну, логично. Такође је логично да је Адам био прави алфа Тарзан, праотац свих Тарзана. Не, то није био мајмун, као што си управо помислила, 'бем ти лебац лебов!

Но, вратимо се на битне чињенице. Женке су, временом, а и деволуцијом, почеле да луче трансудат (то би био тачан медицински термин) на ликове који се депилирају воском, кошаркаше којима крв не допире до мозга, квази романтике који плачу уз женске филмове и плаше се француза, тамбураше који глуматају уметност и још пар зализаних шмекера приде. Наравно, ни оне нису одолеле зубу времена, те су постале од супер затегнутих дупета која кувају, пеглају, полирају, политизирају, и успут се порађају...Па, постале су млохава дупета која по читав дан спавају, ништа не раде, осим што понекад оду до фризера или у лов на...на нешто што није Тарзан, дакле, неког пешована. 

Дакле, то је проблем који се увукао у све поре нашег друштва, те се надам да ће ова листа, овај апел!, помоћи да се ситуација нормализује, те да ћемо сви једног дана, коначно кренути да еволуирамо правећи мале Тарзанчиће, који ће се родити док његова мајка кува, пегла, полира југа, или шта већ. 

Зашто да си нађеш Тарзана, жено?
Ево зашто:

1. Није педер.
2. Није пизда.
3. Увек ће спустити ноге са стола, ако подвикнеш. 
4. Разуман је, када си ти разумна. 
5. Не захтева много неге, а јебе као луд. 
6. Неће ти красти креме и лакове за нокте. 
7. Понекад ће те помазити по коси, без да ишта тражи заузврат.
9. Ако треба, цистерну крви ће дати за тебе. 
10. Лупаће те шаком, ако га превариш са пешком. 
11. Зваће те читав живот неким кул именом попут "Бејб", чак и кад остариш.
12. Увек ће ти давати до знања шта треба да коригујеш на себи. 
14. Он је бог хумора. 
15. Маљав је, те  ће те, ако се нађете у снежној олуји, грејати својим телом. 
16. Његови гени нису искварени и прежвакани као код ових домаћих буздована, те ће ти деца имати снаге да трчкарају дан и ноћ унаоколо.
17. Лако га је волети. 
18. Увек ће ти давати одређени временски термин у ком можеш да причаш шта год хоћеш.
19. Уме.
20. Неће те одвести да живиш у шуму. Ако све буде у реду.
21. Слагаће те само за прљаве гаће које си нашла на тераси. Не, нису његове.
22. Сваки дан са њим је као ел-ес-ди. 
23. Писаће ти сонете.
24. Нећеш морати да переш ауто, викендом.
25. Биће вам лепо док он тресе шљиве, а ти купиш.
26. Неће гледати тв кад си ти гола у кревету.
27. Волеће те, јебем му матер, онако право.

Овде је двадесет и пет разлога. Реално, написао бих и осталих брдо, али стварно нема потребе. А и сачувао бих их за неке будуће прилике, саморекламу, као и покушаје да се огребем о тројку са две пијане рускиње. Ако немате ништа против. Углавном, овај текст је сада покренуо лавину размишљања, те сте зауставиле стављање маскаре, промену бруса или шта год сте радиле за време читања овог текста. Размишљате, погађам, какав је осећај имати Тарзана? Врх, вероватно. Замислите тек колико је кул бити Тарзан?!

Типичан алфа мужјак


Закључак:
Потрудите се жене, пронађите одговарајуће мужјаке који вуку више од 2% викиншких гена, оставите ваше момке који наносе пудер, депилирају груди врућим воском и користе балзам за косу!, и будите срећне, побогу! У истинском значењу те речи. 

1 коментар:

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren