Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

14. мај 2012.

Не волим мај

У чему је фазон са женама и оним - што се не зна, није се ни десило? Оно фазон, шта, претури свет и нађи неку будалу, удај се добро и живи срећно? Кад су жене постале тако мушкобањасте? Па јебем му матер, не раде се ствари тако. Макар не у мом свету. 

Ако ти каже да си трећи или пети, не брини, али ако ти каже да си други, други је заменица за много, брда, ма хиљаду, други је лош, а данас си углавном други и то баш и није добар фазон. И мало ме нервира све то. Наиђеш на неку и не би те жицнуло да си од почетка знао да је лоша, па да те буде баш брига, ал' ниси знао, мислио да је добра, испаде кварна и то је једна гадна ствар. 

Тешко је живети овде. Можда да сам се родио мало раније, можда би било океј. Па, ипак не можеш довести дете рођено на брду и одгојено тако у град и очекивати да се савршено уклопи. Једина добра ствар у свему томе је што викендом - Београд иде кући. Па међу свим тим дошљацима мож' да нађеш неку сличну и да заједно печете колачиће и можеш да будеш свој, да не мислиш ни о чему и будеш срећан. Можда. 

Фрка је овде што нико никог не воли. Сви су стон колд бејбе. И мај је најгори месец за писање. Икада. Лош месец за љубав, писање, учење и живљење... Добар само она три дана среће, док се слави слава. И то је то. Почнем са неком мишљу, а завршим кукајући. Јебеш га. 

0 коментара:

Постави коментар

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren