Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

27. јун 2012.

Чему то?

Слушај драга. Правиш ми проблем. Али океј, капирам, то је оно што ви жене радите. Правите проблеме. 

Лежим на кревету и гледам у ламперију, не кажеш ни ћао, одавно смо превазишли то, in medias res, почиње прича и након прве речи знам да ћу продангубити још бар два-три сата свог живота и срећан сам, додајем то на коначну суму и идем лагано даље, низ овај пут. 

Једино питање које треба да решим је шта да радим са временом које ми је дато и ја бирам да га продангубим, јер време коју утрошиш како желиш није улудо утрошено и ти то знаш и ја то знам и сви то знају. Још мало па ћу пребацити двадесету, и јебига, стварно ми треба неко као ти, да ми објасни како не бити кењкави матори коњ. Није да сам ја кењкави матори коњ, ја сам цар. И кул, исто. 

Све ово је једна лоша ствар, појави се мали кер Џо и уједе ме, по хиљадити пут, само што није више мали, и звони телефон, Сашка ми каже да смо пали мату и да у четвртак морамо да идемо да му јебемо кеву, и онда се јавиш ти и кажеш да одлазиш. Само се насмејем на све ове ствари, не могу више да дангубим, немам више ни где ни са ким, сада сам одрастао човек и морам да купим још пар кошуља, сувише детињасто изгледам, јер су ми једино дечији бутици близу, а мене мрзи да устајем, а камоли да идем негде. И добио сам посао. Имаћу паре, али нећу имати коња, и нећу имати сво време овог света да продангубим са тобом, него само сат или два, понекад и то је још један, проблем.

И лежим тако, гледам Господара прстенова и слушам Стенд бај ми, црња Сил је врхунски отпевао, онда угасим све и блејим у мраку. А на радију у мојој глави иде нека секси ствар. Боже, зашто си отишла међу све те кретене?

0 коментара:

Постави коментар

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren