Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

25. октобар 2011.

Повратак џедаја

'Ало! Дош'о чика Јанко. Вратио се. Знам да ме волите и да сам вам недостајао, јер откад ме није било, посета је пробила све границе могућег (добро, де, није баш тол'ко, ал' била је навала). Откад сам остао без конекције на моју дрогу (крив је сбб, топло вам препоручујем да, ако вам икада дођу на врата и понуде кабловску и интернет, до'ватите шта вам прво падне под руку и удрите док их не истерате из куће, дворишта, улице, или већ колико имате кондиције). Дакле, откако сам остао без мог интернета, патио сам грдно (док се нисам преселио код комшије, онда сам био ок). Чак сам почео и да учим...Ја! Овако интелигентан момак, еј! Имам полу фотографско памћење, 'ало! Углавном, учио сам, јебига, па контам, ако икад баш загусти, у будућности, смањићу на два сата дневно и готово. Зезам се ја мало, знате...И не брините, нећу опет отићи (добровољно). 

Но, по мом повратку сам увидео много ствари. Неке су биле добре, неке лоше, а неке најгоре. Како год било, читаћете о томе, имам неколико офлајн текстова написаних у очајању, баш да вас убију, онако људски. И тако...Једна од добрих ствари је та што ми је једна, сада већ стална читатељка и блогерка, послала мејл са молбом да јој објасним пар ствари, јер сам, јел'те, веома искусан човек и заиста добар саветодавац (ово последње није била шала). Дакле, ако имате какви проблем, питање или нешто слично, јавите се на контакт форму, а ја ћу вам помоћи, јер сам душа од човека, реално. Одговор можете добити у виду мејла или мог новог поста, све зависи. У овом случају ће бити пост.

Е сад...Не знам како ће ово испасти (можда помало геј), нисам писао већ недељу дана овако нешто корисно, те сам мало заплашен да нећу испунити очекивања. Мада, покушаћу. Видите, овај пост (мислим на пост, оно чет'рест дана, Божићни, Ускршњи, итд) ме је учинио бољим човеком, скромнијим, са теретом од хиљаду кила на плећима. Онај хвалисавац у мени се још није вратио...Јебига, бриге га потисле. Видећемо да ли ће бити ту за који дан. 

Дакле, да коначно почнемо (стварно имам предугачке уводе).

Шта значи када мужјак каже женки "Дивна си"? 

Ово наизглед једноставно питање је потенцијално веома комплексно, ако ме разумете. Прво, пређимо преко неколико значења тих речи, у зависности од интерпункције коришћене уз њих. 

"Дивна си."

Као што видите, тачка стоји на крају. Дакле, тај батица се потенцијално затрескао у тебе, сматра те горском вилом, мајком његове будуће деце и већ у глави има слику како подвикујеш на њега да подигне ноге да можеш да усисаш. Или се дереш на њега да усиса. Или га тучеш док усисава. (Ове варијације на тему су неопходне, драге моје, јер сам претрпео критику од једне младе даме и баш се осећам лоше и шовинистички, па покушавам да мало исправим ствари). Као што рекох, то је можда потенцијално затрескани момак, можда нека бакица која то заиста мисли или колега блогер који ти се само чепи, све зависи од прилике до прилике. Углавном, ово је једно позитивно значење тих речи. 

"Дивна си!"

Замислите неког како ово узвикује уз осмех, ал' искрен. Е, то је или искрено одушевљени манекен на кога изгараш неким твојим поступком, (али никад нећеш имати шансе код њега) или мали ружни гоблин коме се свиђаш, па ти говори то и још много других ствари балавећи, а ти, наравно, не обраћаш пажњу. 

"Дивна си!!!"

Ово је, уз фејк осмех другарице или тапшање по рамену од стране не-тако-кул ортака, један веома љигав узвик. Они то, наравно, не мисле, а онај лак или двеста кинти што си позајмила никад више нећеш видети. Јебига. 

"Дивна си,"

Јеси ти дивна и све, али...Ово ћеш углавном чути од истог оног геј кошаркаша манекена на кога се ложиш, и уместо да ти то буде потврда да је класичан, овај, геј, ти узмеш па удариш у плач, јеботе, к'о да је умро Тито...Ако чујеш од неког кул лика ово, то значи оно што се налази иза зареза. Типа: "Дивна си, али имаш бркове и прешироке кукове за мене и никад не бих могао да се замислим са тобом, грдосијо!" или "Дивна си, и преслатка и имаш велике груди и одма' би' те женио!" Е, те ствари значе оно што је иза зареза. Е сад, јебига, срећно. И обриј се. 

"Дивна си?"

Ово је или питање да ли си ти Дивна (жена, јебига, не особа), или чуђење ортака који се нашао у непријатној ситуацији да слуша твоје хвалисање новим патофнама, те изговара ово с надом да је погодио шта треба да каже и да ћеш га помазити по глави и пустити да доврши свој бурек, а не прострелити га погледом калибра много и ударити му једну четничку (ни од претходне се није још опоравио). 

"дивнаси"

Ако ти је ово послао дечко, терај га у пичку материну, јер је неписмен као во. Наравно, ово може да значи било шта од горенаведеног, тако да, јебига, нагађај. Отприлике, можда и погодиш. 

Наравно, ово је написано само отприлике, те вас молим, драге читатељке, да се уздржите од насиља ако вам неко пошаље: "Дивна си!!!" или "Дивна си, али..." или нешто слично. Не мора да  значи да је ово увек тачно. Само у, отприлике, деведесет посто случајева. Ето.

И...пишите ми људи, жене, мајмуни, геј људи што носите розе, клингонци и остали...Контам да би ово могло бити занимљиво. Бољи сам кад пишем на тему. Јебига, мозак је зауздан, улар стеже и гледам само право, како треба. Хвала и довиђења. Фини сте ми. А ја сам се вратио. 

6 коментара:

  1. Prvenstveno welcome back ^^
    A kao drugo, tekst me nasmejao maltene do suza. "Divna si" je novi trend medju muskarcima, kako sam bar ja primetila. Odjednom smo sve divne i svima. Drazesna situacija. Savrseno si opisao :D

    ОдговориИзбриши
  2. Kolega moram mnogo da ti se zahvalim jer si tako efikasan centar za savetovanje!!! :) Ne,stvarno,hvala ti na tako brzom odgovoru,i stvarno si veoma duhovit,veoma si me oraspolozio iako imam onaj poslednji ''divnasi'',nepopravljivi sindrom kod decka...:) Ja cu ti verovatno veoma cesto kukati,jer vas muskarce tesko razumem,a ti samo pisi,pisi,pisi jer si veoma dobar u tome! Poz!

    @bf6e3f980f585691517a9d97fd893f99 Da,slazem se sa tobom,ne znam sta im je ali to je garant neka nova fora da svima govore ''divna si'' sa raznim interpunkcijskim znacima. :)  

    ОдговориИзбриши
  3. divnasi ahahaha, odusevljena sam ! :) VelkoM Bek :)

    ОдговориИзбриши
  4. Опаааа...Хвала моје даме, дивне сте :Р 


    п.с. Институција колегинице Јована, институција. ;) 

    ОдговориИзбриши
  5. Kritika od jedne mlade dame... ahahhahaha :D

    ОдговориИзбриши

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren