Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

23. новембар 2013.

Супер Шабанићу

1. О не! Нестало ми је вињака!
2. О не! Нестало ми је ризле!
3. О не! Немам сопствени вајрлес интернет!
4. О јебига, немам карту за превоз!
5. О срање, немам лове!
6. О курац, не могу да купим пиво пре двадесет и прве!
7. О пичка, нестало ми је кондома!
8. О Боже, нећу више да пијем никада!
9. О ћаћа, куд немам сад неку штанглу да умлатим оног типа!
10. О животе, опет није дошло црвено! Ђецо, нема ужине ове недеље!

Ако сте икада у животу изговорили било коју од ових реченица онда се вероватно срели овог јунака о коме ћу да пишем. Ако га пак нисте срели, вероватно живите далеко, укурац. Дакле:

Супер Шабанић! Пријатељ пробисвета, светац заштитник лопова, курви и коцкара, човек који ће ти подвалити бушан кондом када кондома немаш, лажни динар кад динара немаш, човек који ће ти дати неонку да тучеш цигане и умирати од смеха док те јури разјарена маса... Супер Шабанић! Човек који ће ћапити малолетницу за дупе и окривити тебе. Човек који не носи плашт и маску, већ само гаће преко панталона. Човек који фалсификује картице за прес конференције и уваљује људе у проблеме, јер побогу, ти брадати плећати човече, ти ниси Бранкица Станковић. Човек који ваља пајдо у облику Кики бомбона. Човек чија деца краду шахтове. Живи на ивици. Страшно је спор и смотан. Не уме да ради. Човек који зове цигане цигани. Доживотни студент Више пословне школе. Његова жена буде плава ако дође црвено. Његов кер се зове Мачор. Човек који се обраћа Уставном суду јер непушачи нарушавају његову околину. Чобанин. Будала. Вечито насмејан, никад успешан! Супер Шабанић! 

Ма, боли ме курац, одох прошетати кера. 'Тео ја писати песму, ал' није ишло, па ми некако ово излете из ждрела. Боље да сам се исповраћао. Хајд сад, ти испљувку модерног друштва, поздрави кући, па се видимо у граду. Сви смо ми помало Супер Шабанић! 

2 коментара:

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren