Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

3. децембар 2012.

Модернизам за све

Кокс не. Трава да. Шта, ти као јебеш? Јебеш. Колико година ти имаш уопште? Петнаест. Сома људи су ти пријатељи? Наравно, брат до брата. Сломише ти руку у шутки. Носиш ермакс. Не носиш ермакс. Носиш мартинке. Кул. Шишаш се на опасно. Ниси педер. Или пушташ косу. Ниси педер. Не носиш ни ермакс ни мартинке, стављаш балзам на косу и волиш рвање. Геј си. Џаба пушташ браду. 

Имаш палицу и пендрек и нож. Носиш нож у школу. Наливаш се пивом. Наливаш се ракијом. Јебеш се са клинком. Јебеш се са типом. Јебеш се у дупе. Авангардно кењаш како си дотакао дно живота у тринаестој. Волиш сисе. Волиш дебељушкасте девојке. Свима причаш како волиш добре рибе. Сви воле добре рибе. Мали Бојан ти је купио цвет. Чула си да Мики има рацку од девет инча. Мики је човек за тебе. 

Бели си црнац, ћега ти се виде док шеташ шест броја веће лоне. Спрејом шараш по згради. Ти си уметник и живећеш од тога. Пишеш добре саставе. Ти си уметник и живећеш од тога. Тренираш фудбал. Ти си уметник и живећеш од тога. Тренираш карате. Ти си опасан и знаш да ћеш радити у Меку. Пушиш Дрину. Пушиш Лаки. Пушиш све. И курац понекад. Не волиш, али мора се. Не воли ни он да лиже, па ајд, шта ће. Ти прцко као знаш да лижеш? Ајде, покажи како. Не смеш, видеће те разредна. Пичко. Не волиш да лижеш. 

Толико си често пијан да мислиш како си жесток. Сканкчина. Нимфоманке од тринаест година. Без телефона ни у веце не идеш од девете. Навучеш танге, јер то је кул. Носиш боксерице и не носиш поткошуљу, јер то није кул. Мажњаваш кеви паре из новчаника да уплатиш клаџу. Мислиш да си коцкар. Неко је написао на столу да си курва. Твој живот је окончан. Плачеш и вучеш курву распалу за косу. Ниси ти крива што имаш високу учестаност пропусног опсега. Она је курва, не ти. Ти само понекад погрешиш. Кокс мало.

Депресија те шиба, кашљеш ујутру док палиш комп ногом и хладно ти је, јер не носиш пиџаму - то није кул. Попијеш кафу, јест да имаш десет година, али треба ти. Не можеш да замислиш дан без ње и ВоВ-а. Или ЛоЛ-а. Или фејса. Дођу три лика и скачу ти по глави. Ти узмеш три другара и одеш и скачеш некоме по глави. Кул си. 

Прочитао си једну лектиру у животу и свима причаш о томе. Урбано сине, урбано ћеро. Вриштиш на кеву, јер нема струје, а живот протиче поред тебе. Недостаје ти интернет. Треба ти цигара. Јебе ти се. Пије ти се. Једу ти се масни сендвичи. Имаш сто кила. Студираш. Трећи пут прву годину. Тата даје кеш и даље. Тераш косу на урбано, имаш прсинг и тетоважу. 

Бришеш буљу са дипломом. Било којом. Ако икада узмеш коју. Гледаш теве. Шпанска серија, турска серија, па риалити шоу. Крадеш ситнице и трипујеш криминал. Стављаш пудер и шљокице лопатом, а скидаш шминку динамитом. Важно је да будеш лепа. Природа нема никакве везе са лепотом. Опасан си навијач. Звезда је живот. Партизан је живот. Умро би за гол. Све би дао да се појави твоја слика у новинама на насловној. Трећа јакна коју си сјебао јер не знаш да држиш бакљу. Ружан си и самопоуздање ти је закопано негде под земљом. Немаш сисе, али мислиш да си риба. Толико си опијена да не можеш да стојиш. Скидају ти гаће у аутобусу. Време је да и мали Николица омасти брк. Јесте мало глупав. Али зато има мали курац. Трипује те трава, трипују те сличице. Слушаш хард рок и мислиш како је живот фантастичан. 

Права љубав је она љубав са којом затрудниш. Осећаш неописиву жељу да гледаш исти клип са мачком која се смеје по шестоти пут. Фантастично утрошена четири сата. Увече се покријеш по глави и смориш се. Соба ти је у розе окречена, а дечак си. Твој ћале мисли да си педер и неспособан. Свачији ћале мисли да си неспособан. Ти си неспособна за све, не умеш ни ноге да подигнеш када се појави неки момак који ти фолира љубав. Седиш на платоу обучен као циган и мислиш како си јебено урбан. Или носиш шапку и цвикере без диоптрије... Ужасе... 

Које сте пичке. Сви колективно. Нико нема храбрости да уради било шта. Ни ја. Мене боли курац. Озбиљно очекујем други Христов долазак. Доћи ће међу нас и сешће у круг, спржити најквалитетнију траву и циркати вино, одбити неколико клинки које се ложе на религију, гледати хиљаде поклоника и рећи - одјебите. Затим ће устати и рећи да је све ово тотално у реду, ово је еволуција, ово се од нас очекује, множимо се до потпуног уништења, погазимо све идеале, морал потопимо и изобличимо љубав у мало трљања телом о тело... Прошетаће мало улицама света, погледати неколико типова и неколико ликуша и рећи ће - ви сте другачији. Они ће рећи - јесмо курац, видиш да и ми дувамо и јебемо и пијемо и пушимо и дрогирамо се и бијемо и ништа не радимо, док свет пропада... Да, рећи ће он, али ви не желите да будете спашени. Ви већ јесте у рају. Онда ће им дати неку врхунску пају и ресетовати свет...

0 коментара:

Постави коментар

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren