Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

17. новембар 2011.

За мој шљам

Драги читаоче, ти испљувку нашег друштва, одлучио сам да теби овај текст посветим. Дакле, ако си друштвено неприхватљив, начитан, ружан и сам, онда је ово за тебе. Штавише, ако читаш ово, онда си највероватније све ово горенаведено и још пар ствари исто тако гадних приде. Вероватно немаш жену, немаш ни женске пријатеље, чак ни оне фејк што те зову само кад им нешто треба. Вероватно немаш ни мушке пријатеље који имају женске пријатеље. Вероватно немаш ни мушких пријатеља осим пар будала истог опуса, описа и телесне мускулатуре као ти. 

Но, позабавимо се твојим опусом, описом и твојом телесном мускулатуром. Дакле, имаш довољно година у гузици да знаш да не треба да возиш под ручном, једеш само сухомеснато и пијеш виљамовку на екс, а опет све то радиш, и то често. Гледаш неке клинце које си чувао за десет динара некад, како сада фурају ултра пичке. Јесте, матор си коњ, форевр алоун и те муње. Играш Воркрафт на градњу, јер се бојиш да ћеш се пасивно самоубити ако кренеш да играш ВоВ или, сада популарни ЛоЛ. Играо си и кантер, али си престао, јер си желео да се социјализујеш. Из истог разлога си отворио и фејзбук, ем ес ен, скајп и још неки кинески месинџер, чисто да будеш спреман ако поделиш пиво и шољу пиринча са каквом кинескињом из блока. Може се рећи да си паметан лик, истичеш се у нечему (не говорим о твојим инкредибл скилз у Воркрафту ил' Старкрафту!), најчешће математици ил' историји, тај неки фазон. Такође често знаш и нешто до јаја да радиш, типа црташ, пишеш, свираш, певаш...Али си и даље припадник *ниже расе.

*Објаснићу касније. 

Но, пређимо на твој изглед. Осим тога што имаш браде као Николица из осмо чет'ри, имаш и сјебан нос, уши, разрок си ил' ти фали неки зуб. А можда си и неки комбо свих ових наведених недостатака који те чине посебним. Поред тога имаш и пилеће груди, једна нога ти је краћа, мањка/прељева ти килаже и чупав си као проклети Чупакабра. И поврх свега си кратак, имаш неки центиметар изнад метар седамдесет и срећан си што и толики. Дакле, као што рекох, не звучиш као неки нарочит призор, и ниси неки нарочит призор. "Чек, шта, сад ћеш цео текст да ме пљујеш ил' шта?", питаш се ти вероватно сада већ помало изнервиран. Нећу брате, него идемо редом, да дођемо до неког закључка овде. 

Као што рекох, изгледаш лоше, идеш на тај неки факултет ил' пос'о и на паузи за ручак размишљаш како да срушиш кумову непобедиву орка тактику уместо како да омастиш брке код оне Слађе из оближње продавнице која ти се свакодневно смешка, више по дужности но по жељи. И не знам шта је то са женама па радије седе саме чекајући неког ултра напуцаног кошаркаша да са њим продуже врсту, док хорде људина, који могу да сабију дволитру ракије и још да стоје на ногама и рецитују поезију, блеје саме. Боли њих патка, ил' шта год имагинарно имају, за тебе и теби сличне. У праву је био онај лик што је не тако давно рек'о да ће људи да еволуирају у вишу и нижу расу. Ови из више расе, само ти име каже, имаће по два метра, бицепс на квадрат и додатних тринаест сантима у гаћама и плодиће све могуће светске женке. А ови из ниже расе неће да плоде **ништа, полако ће да изумиру, буду уметници, инжињери и са неком кнедлом у грлу ће градити свет за ове геј кошаркаше и њихове бичарке. 

**Осим ако неки од њих не одбаце миџит жене, ***ббв женке и по коју азијаткињу. 

***Биг брести вуман. Звучи кул, ал' верујте ми, није. 

Дакле, све у свему, у курцу смо. Само то сам хтео да вам кажем. Пријатно вече. 

п.с. Баците једну партију ЛоЛа, попијте које пиво са ортацима и одгледајте нову сезону Симпсонових и бићете океј. Или учите за колоквијуме. Или наставите социјализацију и можда!, можда се једног дана тај процес приведе крају, Србија уђе у ЕУ, а ти се ожениш и продужиш врсту. ****Ин јор фејс кошаркаши! 

****Ово је у напред, сад се постарај да обавиш то иначе ћу ја испасти сељак. Ако пак не успеш, ако пак нико од вас не успе, опуштено. Понесите ашове и дођите. Шринковаћемо их на нашу величину, ништ' не брините. 

0 коментара:

Постави коментар

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren