Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

7. новембар 2011.

Пар ствари које би ваљало обавити пре него што рикнеш

Контао сам нешто након читања овог чланка, и одлучио сам да напишем пар ствари о томе. Такође сам схватио да би било помало геј да пишем о стварима које ја желим да урадим пре него што рикнем, јер подразумева се да су нама, мужјацима, све жеље испуњене када имамо 'ране, женске и даљинског. Дакле, сад слушај 'вамо! Пар ствари које би ваљало да одрадиш пре но што рикнеш: 

1. Ако си мушко: пробати пиво. Ако ниси до сад пробао, а имаш више од пет година, твоја сексуална орјентација није више ни дискутабилна, него си обичан фићфирић који носи розе. 

Ако си женско: пробати ђус вотку. Пошто ви жене не пијете пиво, овај женскасти еквивалент пиву по броју уништених живота вам је под обавезно да пробате. Ако вам се не свиђа, пређите на пиво. Ако вам се свиђа пиво, онда имате вишка мушких хормона. Ако имате вишка мушких хормона, мушкарци ће вас више волети (ово тако геј звучи). Но, није џабе она изрека - упропастио је к'о ђус вотка малолетницу. Дакле, само полако и не претерујте. 

2. Отићи негде далеко. Мушко: Спаковати чадор, једну емо цаву, папуче и шездесет и две лименке пива. Поплочати дно торбе паштетама. Отићи негде (савет: Амстердам, Ибиза, ајд' може и Будимпешта) и лумповати шест дана. Знати да си био само по сликама и беспарици. 

Женско: Спаковати два кофера најнеопходнијих ствари, додати и фен и тостер у торбу и запалити у неку егзотику. Сунце, палме и пар твојих дебелих другарица. Знати да си била по сликама и маноло штиклицама. Заборавити на евентуалне авантуре са препланулим италијаном. 

3. Возити се пијан(а) двеста на сат и преживети. Није важно средство. Може харли, може и лада нива...Једино је пожељно да се возите по овим силним новим путевима који су у последњих пар година никли. 

4. Угристи панду за образ. Не знам зашто, ал' једна од најслађих илегалних ствари које можете урадити. Савет: Успавајте панду пре догађаја. 

5. Слушати неки ирски хардкор бенд док те нека хардкор емо цава тетовира*. 

Ако си мушко: долазе у обзир само нешто сисато, оштро или пернато са канџама. Кинеска слова никако, то је помало геј, а и најчешће пише да си во. Дакле, ако истетовираш како женка оправља мотор, онако сва умазана са товатном масти док јој орао блеји на рамену, имаш мој наклон. Ако је још у боји, контам да ћеш једног дана бити главни. Шта год то значило. 

Ако си женско: долази у обзир све осим овог горенаведеног. Тетовирај цветног коњића који лебди на јастуку у облику облака. Може ти се. Само немој на гузици, то је помало дрољасто, али и је помного хот. Како 'ош. 

6. Навуци скупе прње на себе. 

Мушко: Обући скупо одело. Онако, да погледаш себе и да кажеш: "Мачко, изгледаш као милион долара. Ал' заправе. Онда кад те је Цоа шишао, лагао сам." И бани негде, наручи нешто скупо, осећај се као босс, макар на трен у животу. Јако добар осећај.

Женско: Навуци армани 'аљину. Онако, да кад погледаш себе само кажеш: "Мала, то дупенце је нешто најслађе што сам видела на свету. А тек косааа..." И  седи негде, прекрсти ноге и гледај како се конобари сударају, клошари лепе за прозор, шмекери одмеравају...Осети како је температура порасла за неких 12 степени Целзијусових откад си ушетала у то место.

7. Набави брдо књига. Оно, фазон, брдо. Чак и ако не читаш. Чак и ако не ролаш џокс сваки дан од првог по петнаестог, док се има пара. Чак и ако знаш да неће бити смака света две 'иљаде дванаесте. Чак и ако заправо купујеш трослојни тоалетни папир. Чак и ако заправо купујеш тоалетни папир. Увек требају књиге. Чак и ако су ти сви столови изнивелисани. Увек. И јест да не потпада под "маст ду" листу, ал' оно...моја листа, јебига. 

8. ...ћемо прескочити из евидентних разлога, а и знате шта је ту обавезно обавити. 

9. Заглавити робију. Е сад, пожељно је да то буде неко мизерно мало дело и да изађеш читавог дупета након два до месец дана, чисто да осетиш мало атмосферу. Изгледа кул, споља. 

10. Добити удар адреналина у главуџу, онако прави. Пречице за остварење: спуштање параглајдера, пењање по каквој планини, бежање од убице на спиду, тркање са кером, ноћ у интервентној, плес са кобром, банџи (ал' да те неко гурне) и томе слично..За жене и момчиће у розе мајицама који се не проналазе у овоме: помешати нану и амер чај од шумског воћа и додати четири уместо три кашике шећера, ставити нијансу тамнији пудер и направити нову фризуру, возити кола, итд...

11. Блејати са неким кул типом. Неким познатим. Човече. Неким као што је Митоман. Јавите се...имам ја времена. Добијете и аутограм. Тај неки фазон...Уморан сам бре, као кер. Ајде, наставићу ово неки дан...Вероватно је шит, не могу сад да читам. Ако није шит, јавите ми у комент, чисто да знам. Или на мејл. Или на фејс. Или немојте да ми јављате. 

Ударити некога, онако баш...изоловати вентилатор и убацити га у базен, да те лади док се купаш...мазнути кило бакра...нешто...нешто...сутра...Ћао. 

0 коментара:

Постави коментар

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren