Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

7. јул 2011.

Јебите се манекени!

Одувек ме је фасцинирала чињеница да постоје ликови који када уђу у просторију пуну женскадије  изазову велико повећање влажности у тој, јелте, просторији. И сад, неки цврчак попут мене седи са стране и размишља да ли да га туче у главу или у ноге, логично, јелте, у ноге. И онда тај манекен, јелте, почне да прича своје доживљаје. Ако су тебе покрали, он је био у пуцњави у банци, ако је ћале твоје девојке опасан, ћале његове девојке носи утоку и кад год га види набије му је у уста, ако су тебе киднаповали ванземаљци, он је био на Марсу још две 'иљаде и треће...Углавном, разумете шта вам причам. 

Празне приче, а црвчак попут мене мора да ћути, јелте, јер ће испасти љубоморно псето пред тим женским светом што се сада већ, нашао у процесу овулације у жељи да их оплоди овај феноменални манекен. И тако, размишља црвле, да л' да до'вати пикслу па у главу дефлоратора, јер такви као он, управо, упропашћавају нашу невину омладину. Е сад, ту настаје проблем. Ако га до'ватим пикслом у главу, 'ем што ће 'иљаду жена да вришти и скочи ми на врат, 'ем што ћу испасти и пушач, јер који би нормалан човек, јелте, тукао спортисту пикслом? 

Реално, исп'о сам џентлмен и пизда. Џентлмен, јер нисам упропастио журку, а пизда јер нисам тук'о манекена у главу нечим. Мислим, вероватно би ме пребио, ал' онда бих имао разлога да га мрзим. Поврх свега, тај млади лепи секси човек продаје женама форе о његовој сензибилности, о страху од хорора, паукова, кловнова, француза и ко зна још чега...Класична пизда. И тако сам, јелте, не бесан, него некако разочаран у жене, којима мож' да мажеш очи са масним причама кад  и како 'оћеш. Јеботе, моје приче су масне, ал' његове нису ни то...Дакле, дошли смо до закључка да су жене у овулацији веома неразумна бића. И зато: ЈЕБИТЕ СЕ МАНЕКЕНИ! Искористите та неразумна бића. Тако ћете једино продужити вашу геј врсту. 

6 коментара:

  1. Мала сестра9. јул 2011. 14:51

    Хахаххахахааххх! Веома је, јелте, добра, Митомане :Р

    ОдговориИзбриши
  2. Ali...
    ... ja volim manekene! :DNe brini se, opravdace oni tvoj naslov ;)
    Nemoj da mi se nerviras mali! :* Naici ce i tebi neka koju ces moci da mazes kako oces. 

    ОдговориИзбриши
  3. I da, oluja ovde, al sam se prijavila preko nekog glupog akaunta :D 

    ОдговориИзбриши
  4. Забавно, као и увек. И као и увек, измамило ми је комбо кезова. :)

    (Ево, и ја да се јавим... Жив сам, гурам, не дам се. ;))

    ОдговориИзбриши
  5. Fala Litl sistr. :* 

    Mala, budi dobra tamo. :* Valjda si u pravu, msm, to za motanje. :D

    Fala Low, maj men! :D 

    Dobro je dok se javljaš, brate. Samo guraj, pa kad završiš, da popijemo neko pivo. :))

    ОдговориИзбриши
  6. E da, ljudi, zeznuli me ovi iz kablovske, nem net već 5 dana. Sad sam se nakačio komšiji, legendi, fala mu od srca! :D 

    Na par minuta. :(

    ОдговориИзбриши

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren