Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

21. фебруар 2015.

Све је то наше

Окружен сам керовима и мачкама зато што су људи лоши. А и ја сам. Али је лепо видети животиње које разумеју зашто си лош и зашто су људи срање. Кер је у фазону, ајде да направимо хаос заједно, док су мачке више савезници са којима можеш да кујеш планове за покоравање света. А чврчка ми, таквих планова ми не мањка. 

Понекад се видим, у савршеном свету, свету који сам створио, како седим на фотељи уместо трона, са кером поред и мачкама на наслону... Свет контролисаног капитализма, где ти се сваки приход преко десет милиона долара опорезује са деведесет и пет одсто. Свет где се форсира образовање кроз практичан рад, а не кроз досадне књиге. Свет где се са олошем разговара док се не смори и престане са тим само да не би више морао по цео дан да прича са психолозима који су школовани да те цеде и даве... 

Свет где је лутрија истина, и где не мора да се глуми лудило. Људи не бацају ђубре на улици, зато што свуда имају канте и сви те гледају као дебила ако бациш. Возови иду на време, сваког дана, сваког сата, сваког минута. Сви су тачни. Цела светска администрација. А потом и сви остали. 

Замишљам све то и осећам се поносно посматрајући шта сам створио. А онда скапирам. Ја нисам на челу света. Али и даље верујем да је боље имати једног доброг диктатора него демократију где глас глупих надјачава глас паметних.

1 коментар:

  1. здраво пријатељу. Била сам повређена и сломљена срца када се десио велики проблем између мене и мог мужа пре седам месеци у мом браку. толико страшно да је случај однео на суд ради развода. рекао је да више никада не жели да остане са мном и да ме више не воли. Па се спаковао из куће и натерао мене и моју децу на тешке болове. Покушао сам на све могуће начине да га вратим, после много мољења, али безуспешно. а он је потврдио да је донео одлуку и да више никада не жели да ме види. Тако сам једне вечери, враћајући се с посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Па сам му све објаснила, па ми је рекао да је једини начин да вратим мужа да посетим бацача чини, јер је и он то заиста урадио. Тако да никад нисам веровао у магију, али нисам имао избора него да послушам његов савет. Затим ми је дао адресу е-поште бацача чини коју је посетио. дралаба3000@гмаил.цом. Следећег јутра сам послала е-маил на адресу коју ми је дао, а чаролија ме је уверила да ћу вратити мужа наредна два дана. Каква невероватна изјава!! Никада нисам веровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што треба да урадим. Онда их радим без повећања, тако да ме је наредна два дана, изненађујуће, звао мој муж који ме није звао у последњих 7 месеци да ме обавести да се враћа. Тако невероватно !! Тако да се вратио истог дана, са пуно љубави и радости, и извинио се за своју грешку и бол који је нанео мени и мојој деци. Тада је од тог дана наша веза била јача него раније, уз помоћ сјајног бацача чини. Дакле, посаветоваћу вас ако имате било каквих проблема, контактирајте др алабу на мејл: дралаба3000@гмаил.цом или га контактирајте на ВхатсАпп и Вибер на овај број: +1(425) 477-2744.......

    ОдговориИзбриши

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren