Збирка мутних мисли једног малодушног орла.

13. фебруар 2011.

Упознајте људе, и бежите од њих!

Вечерас сам упознао екипу, Вукајлијаше. Фин народ, јако фин. Нико није онакав каквим сам га замишљао, осим Минга. Он је баш онакав каквим сам га замишљао. Попричао сам са свима помало, било кул. Једном сам чуо: "Ах, ти си онај романтични..." Да ли сам? Ах, да...јесам. 
Такође сам чуо и да сам онај зиљави који не пише сленг од члана који се чинио сасвим кул на сајту...Нисам се увредио, ал' ми и није по вољи тај његов "Јасамфаца" став. Луда Лемаја ми је сада  и уживо делила савете у вези жена. Стварно зна да помогне кад треба. Кул је и уживо. А најпријатније изненађење је био мој егзекутор. Човек који ми је хладнокрвно обећавао егзекуције, и томе слично, човек кога нисам могао да прокљувим и никад нисам знао да ли је озбиљан или се зеза, је једна људина. Добар лик, зеза се...стварно ме одушевио. Стекао сам и пријатеље, разменио бројеве телефона, и уговорио одлазак на неки концерт са Јоцком и Лудим Чаком. И све то у тој нашој секти, како је, између осталог, називају...Кева натнат ме је такође изненадила својом позитивношћу. Хипнос, прелепа девојка, (тренира тучњаве - не бих сад о томе) ме је такође одушевила, ћутљива онако. Буцко Минг је легенда...Ма цело то друштво је саткано од невероватних људи. Извињавам се људима које нисам поменуо, ал' биће прилике, полако. Такође се извињавам, јер једноставно пишем своје импресије, и све ово нема (или има?) неку поенту (мада, мој је б(р)лог, може ми се). Кренуо сам на једну журку после окупљања...поздравио се са свима, и полако кренуо. 
Чекао сам ноћни четрдесет минута. Истих тих четр'ест минута сам могао утрошити на разговор са неким паметним на окупљању. Ал' јебига, глава трипује да зна распоред полазака бусева, а не зна. И тако, беше ми глупо да долазим на журку у пола три, па сам кренуо кући. Само дуга, уска улица, преко дана закрчена хрпом аутомобила, а сада тако усамљена и мрачна. Само нас двоје, невидљивом везом везани. Једино што се чуло је дуги, спори низ мојих корака...корака у мрак. Дошао сам кући, отишао на интернет...видео да никада нећу имати жену коју волим...ништа посебно. Ништа ново. Устао сам и кренуо. Мрачни месец горе, дуга уска улица доле...и ја. Кључеви су  жуљали, нисам марио. Важно је отићи. Отићи што даље, и не вратити се никад.

I'm not real, i'm just a Myth.

7 коментара:

  1. "Дошао сам кући, отишао на интернет...видео да никада нећу имати жену коју волим...ништа посебно. Ништа ново." - Deluje kao da si se jako lako pomirio sa tom činjenicom. Ostatak teksta je kul, spontan tok misli. Jednostavno i dobro :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ја нисам човек који се мири са судбином. Никад нисам био такав. Али ноћас сам се тако осећао. Као, не могу ја то...и оно, разочаран у себе седео и писао ово. Тачније последњи пасус. Тренутак слабости, шта ћеш. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Zaljubio si se virtualno? :) Ja sam izašla iz svih tekovina Vuke, ponekad svratim da vidim šta ima na forumu ili upišem defku. AH, pa ne postoji više ništa šta nije definisano...

    ОдговориИзбриши
  4. Jo, Džangl nisam se zaljubio virtuelno bre. Ne mogu da si dopustim taj luksuz. Nego sam na netu video da mi ljubav tuguje za njenom ljubavlju. Bezveze. :)

    Na forumu ima dobrih ljudi. Dobrih defki slabo. I Džangl, nikad sve neće biti definisano! Uostalom, moguće je definisati već postojeće defke na nov način. A i što se mene tiče, tamo nema krize. Bacim neki naslov, i napišem srceparajuću defku u kasne noćne sate i...eto. Okupljanja su vrhunska, video sam. Ja više nisam na sajtu zbog defki i tome slično, nego zbog ljudi. :))

    ОдговориИзбриши
  5. Знао сам да се блогери састају, али за Вукајлијаше нисам имао појма :Р Пало ми је пар пута на памет да се учланим, али сам превише сујетан да бих трпео критике људи које не познајем и који не знају шири контекст мог бића :Р

    ОдговориИзбриши
  6. Хахах...и ја сам сујетан, ал' полако се навикавам да истрпим критику. :)

    Него, што се тих блогерских окупљања тиче...ајд' се распитај кол'ко нас има из Београда (и оних који би евентуално дошли у БГ) па да направимо неко окупљање. Ипак си ти овде много дуже него ја.
    Било би кул. Још кад би довукли и народ из Германије...ихх :Р

    Стварно бих волео да вас упознам. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Сви смо ми помало сујетни, ал' човек ојача временом :)
    Дефке ретко и да читам, једино ме има на форуму, али и тамо ме боли патка за реплике на моје постове, јер се све углавном своди на интерне форе са сајта :)

    ОдговориИзбриши

Copyright © БАРУТАНА | Powered by Blogger

Design by Anders Noren